Sæbespåner, 500 g

Skovgaard og Frydensberg handler kun engros og det kræver at du er logget ind for at kunne se priser og bestille varer. Ansøg om login

Ring til 36753222 for at få anvist nærmeste forhandler.
 


Velegnet til vask af olie- og sæbebehandlede trægulve samt til behandling af ubehandlede gulve, møbler og andet træværk, hvor et naturligt udseende ønskes.


Model/Varenr.: 7001

Sæbespåner

Den fede naturesæbe er velegnet til vask af olie- og sæbebehandlede trægullve samt til behandling af ubehandlede gulve, møbler og andet træværk, hvor et naturligt udseende ønskes. Produktet kan også anvendes til uldvask og fodbad. Ved uldvask er det vigtigt, at sæben opløses helt, før tøjet kommes i.

Egenskaber

Skovgaard & Frydensberg Sæbespåner har et meget højt fedtindhold (85%), som mætter træets overflade og efterlader en smuk silkemat og smudsavisende hinde.

Burgsanvisning til ubehandlede gulve:

Opløs 100 g sæbespåner i ½ l varmt vand. Når sæben er opløst tilsættes 1 l koldt vand. 

Sæbeopløsningen påføres på et stykke af gulvet ad gangen, og hertil kan anvendes en moppe eller gulvklud.

Lad massen suge ind i 5 min. Herefter poleres med en hvid poler pad med håndkraft eller med en woodboy polermaskine til en ensartet overflade er opnået. Indsæb et nyt stykke af gulvet og så fremdeles. 

Hvis  man ønsker et mere hvidt udseende, kan man tilsætte 50 g pibeler i blandingen. Lad gulvet tørre helt op, før det betrædes.

Skal gulvet efterbehandles, gentages ovenstående.

Vedligeholdelse

Til gulvvask anvendes 35 g Skovgaard & Frydensberg Sæbespåner til 7-9 l lunkent vand. Lad gulvet tørre helt op, før det betrædes.

Titel Type Størrelse Download
Saebespaaner-produktfakta.pdf PDF 224.23KB Download
saebespaaner_sikkerhedsdata.pdf PDF 481.26KB Download