Linoliemaling Specialtoning

Skovgaard og Frydensberg handler kun engros og det kræver at du er logget ind for at kunne se priser og bestille varer. Ansøg om login

Ring til 36753222 for at få anvist nærmeste forhandler.
 

Ring for pris

Hos Skovgaard & Frydensberg håndtoner vi din linoliemaling, så den får præcis den kulør, som arkitekt og bygherre ønsker.

Linoliemaling Specialtoning

Hos Skovgaard & Frydensberg håndtoner vi din linoliemaling, så den får præcis den kulør, som arkitekt og bygherrer ønsker.

Toning af linoliemaling er et håndværk, og Linoliemaling tones ikke på en tonemaskine, men blandes af forskellige linoliemalinger (sort, oxydgyl, chromoxydgrøn, hvid mm)  i nøje afstemte forhold, og det kræver både erfaring og et godt øje at ramme kuløren helt perfekt.

Selvfølglig kan du købe vore linoliemalinger og blande farven selv, men mange af vore kunder syntes at det er nemmere at lade os blande farven.

Hver gang vi toner en farve, gemmer vi både en vådprøve, en tørprøve og opskriften, så når du skal bruge farven igen om 6 år til en udbygning, kan vi nemt ramme præcis den samme kulør som den oprindelige maling.

Da det er en arbejdstung proces, er minimumsmængden for specialtoninger 10L.

Vi laver både toninger i Udenørs og Indendørs linoliemaling.

Ikke alle kulører lader sig tone i linoliemaling. Fx er visse pangfarver ikke til at fremstille, så skriv eller ring for at høre, om farven kan lade sig tone.

 

Titel Type Størrelse Download
Linoliemaling-inde-produktfakta.pdf PDF 253.14KB Download
Linoliemaling-ude-produktfakta.pdf PDF 254.21KB Download
PDF 0.00B Download
PDF 0.00B Download