Firmaprofil

 

 

Vort produktsortiment sælges gennem farvehandlere, antikvitetsbutikker og byggemarkeder. Vor egen produktion af linoliemalinger, træolier, kunstnerfarver er kendte produkter ligesom specialprodukter som Skoletavlelak, Magnetmaling og Mono-kote har indpas på markedet. Vore agenturer på produkter til møbelpleje/renovering fra Les Fréres Nordin, bejdser fra Herdins, samt Verona Glit (Stucco Lustre) fra Italien, er af meget høj klasse og omtales ofte i magasiner for fagfolk samt i uge- og månedspressen.

Du skal have en godkendelse for at få adgang til vores Forhandler login. 

 

 

Farvefabrikken:
Farvefabrikken Skovgaard & Frydensberg blev grundlagt den 25. oktober 1905. Det foregik i Dansk Linotol Kompagniets kontor i Kompanistræde 22 i København. Firmaet blev oprettet af Ingeniør C.P. Drescher, som også var direktør for firmaet.

Linotol Kompaniet kom rigtig godt fra start, og allerede i 1907 havde man en omsætning på 
Kr. 47.590,54. I år 1906 foregik fremstillingen af linolieprodukter i Linotol Kompagniets lokaler på Vester Fælledvej 66 i København, helt frem til 1965, hvor Carlsberg skulle bruge grunden til bryggeri. Derefter blev der bygget nyt og flyttet til Gadestævnet 6-8 i Hvidovre, hvor firmaet ligger idag. Samtidig skiftede firmaet navn til Linova.
 
Firmaet fremstillede et hav af de fineste malingprodukter til såvel udland som indland. I 1998 blev firmaet overdraget til Skovgaard og Frydensberg, som videreførte det gamle hæderkronede firma og som idag har en førende position indenfor linolieprodukter til restaurering af fredede bygninger såsom Amalienborg, Kronborg, Københavns rådhus, Tivoli, Dyrehaverne samt en del af herregårde og slotte.
Se referencer her

Udover linolieprodukter forhandler Skovgaard & Frydensberg en lang række importerede varer: Herdins Bejdser, Les Fréres Nordin Møbelplejeprodukter, Auson Trætjære, Pigmenter, mm.
Se produktinfo her

 

Miljø

 

Ved produktion af malinger er det påkrævet at have miljøpåvirkningen for øje. Vi bestræber os på at have lavest mulige MAL-koder på vore produkter. Vores produktionsfaciliteter og bygninger er underkastet vor største bevågenhed. Arbejdstilsyn og kommunens miljøafdeling påser at vi lever op til alle krav.

Læs mere om Mal-koder her på miljøministeriets hjemmeside

Hvidovre Kommunes Miljøtilsyn har den 15.2.2006 katagoriseret Skovgaard & Frydensberg som miljøpositiv virksomhed og katagoriseret den som niveau 1 virksomhed jvf. Miljøstyrelsens vejledning nr. 6/2004 om diffenrentieret miljøsyn.

Skovgaard & Frydensberg er tildelt arbejdstilsynets grøn smiley for deres overholdelse af arbejdsmiljølovgivningen.
Læs mere om arbejdsmiljølovgivningen her på arbejdstilsynets hjemmeside