Vægmaling


Linoliebaseret vægmaling, Tempera maling, Natur maling
Vores vægmaling er sammensat af de bedste og reneste råvare: Koldpresset linolie, rent revet kridt, titan pigment, lim og vand. Den har således den gamle limfarves fordele, men er langt mere fyldig og mere robust. Behandlede overflader vil fremstå matte og fløjlsagtige.
Vægge og lofte kan "ånde", hvilke vil sige, at maling er diffusionsåben. Dette giver det bedste indeklima og virker beskyttende på f.eks. murede og pudsede flader. Træværk kan ligeledes behandles med vægmaling, hvor der ikke kræves hyppige afvaskninger - til sådanne områder anbefales S&F Linoliemaling.

Påføring
Der kan benyttes såvel rulle som pensel. Det vil altid forbedre resultatet, hvis der stryges på tværes af længderetningen og derefter udglattende, på langs. Malingens konsistens er fyldig og dermed næsten drypfri. Eventuel fortyndning kan foretages med vand. Malingen kan anvendes oven på tidligere behandlede flader, men en afrenset. Åben flade giver den bedste mulighed for opnåelse af de miljømæssige fordele. Tørretid: På alm. sugende overflader, støvtør på 4-6 timer. Rengøring: Værktøj, pensel og rulle afvaskes i vand evt. tilsat lidt fast brun sæbe.
Denne maling findes også til udendørs brug, her samme fine egenskaber, som den indendøres vægmaling. Dog er den fremstillet i en forstærket udgave og tilsat antiskimmelmiddel.
Standard farve hvid, men tones efter ønske, dog min. 10 liter.

Se inde produktfaktablad her
Se ude produktfaktablad her 

Mos
(granuleret til kogning) 
Harelim
Harpiks
Benlim
Kasein
Voks Limfarve
Skovgaard & Frydensberg limfarve er en færdig udrørt limfarve fremstillet af de bedste og reneste råvare, som har en stor dækkeevne og den eftertragtede fløjlsmatte overflade som bruges til de fleste restaureringsopgaver. Til vægge & lofter, indendørs.

Anvendelse
Behandling af lofter & vægge, hvor der ønskes et produkt med høj diffusionsåbenhed (åndbarhed), som giver det bedste indeklima. Bedste resultat opnås ved overmaling på nypudset overflade eller nyopsat grundtapet. Påføring: Flad pensel eller malerrulle. Det vil altid optimere resultatet, hvis der stryges på tværes af længderetningen og derefter udglatte på langs. Limfarve giver en fløjlsmat overflade som gammeldags kridtede lofter. Fortynding: Vand. Vaskbarhed: Limfarve er ikke vaskbar. Produktet er sammensat af de bedste og reneste råvarer: Rent revet kridt, titan pigment, lim & vand. Tørretid: 2-4 timer v/20°C ved 50% relativ fugtighed. Rengøring: Værktøj, pensler og ruller afvaskes i vand tilsat fast brun sæbe. Rækkeevne: 5-8 m²/pr. påføring. Limfarven opbevare frostfrit. Standard farve hvid, men tones efter ønske, dog min. 10 liter.

Se brugsanvisning for mosfarve

Farvefabrikken Skovgaard & Frydensberg - Gadestævnet 6-8 - 2650 Hvidovre - Telefon +45 36753222 - E-mail farve@skovfryd.dk - CVR 13240337
Klik her for vores mobilside