Rengøring

Special Grundrens
Anvendes til rengøring af meget snavsede og fedtede, lakerede og malede overflader, også velegnet til afrensning af sod gammelt polish/voks mm.

Lugtfjerner
Lugtfjerneren med mikroorganismer og DUO funktion. Kraftfuld elimering og rensning af organiske reststoffer der forårsager ubehageligt lugt fra f.eks. hund og kat. Fjerner lugtgener fra møbler, tæpper, gardiner, biler, affaldsrum og kontormiljøer. Pletter ikke.

Sæbespåner
Vegetabilske sæbespåner er et meget mildt og skånsomt produkt, som har mange anvendelsesmuligheder.

Brunsæbe
Ren vegetabilsk ægte brun sæbe.

Væg og Facaderens
Til benyttelse på udendørs flader. Væg- og Facaderens er et udviklet middel til fjernelse af belægninger som grønne, sorte pletter, samt snavs og mørke områder. Væg- og Facade Rens kan benyttes på træ, sten, murværk etc. Anvendelse: Produktet leveres koncentreret og skal fortyndes med vand i forholdet 1 del koncentrat til 10 dele vand (gerne lunkent). Ved hårdt angrebne områder kan tilføres ekstra koncentrat. Foretag altid prøveopstrøg. Påføring: Bestemt af overfladen kan benyttes enten pensel, børste, sprøjte eller skuresvamp. Efterbehandling: Lad produktet virke et par dage og foretag derefter afskylning med vand. Slutbehandling kan f. eks. Foretages med træ-olie, oliemaling. Rækkeevne: Normalt 6-10 m²/liter. Fortynding: Vand.

Linoliesæbe
Linoliesæbe er en sæbe, der kan anvendes til rensning af de fleste materialer. Linoliesæbe opløser snavs effektivt. Desuden bleger den det ubehandlet træ, så det bliver lysere med tiden. Herdins Linoliesæbe er fremragende for dem, der ønsker at gøre en gammeldags skrubning af gulve.

Krystalkronerens
Krystalkronerens er et specielt designet produkt til rengøring af krystalkroner. Ved at bruge krystalkronerens formindskes risikoen for beskadigelse af prismer, idet prismerne ikke behøver at blive taget ned og skilles ad til rengøring. Den er nem at bruge, uden at efterlade spor bagefter, og forhindre støv i at lægge sig på prismerne.

Farvefabrikken Skovgaard & Frydensberg - Gadestævnet 6-8 - 2650 Hvidovre - Telefon +45 36753222 - E-mail farve@skovfryd.dk - CVR 13240337
Klik her for vores mobilside