Kunstnerartikler

Artes Liberales
Skovgaard & Frydensberg fremstiller nogle af de bedste kunstnerfarver. Artes Liberales kunstnerfarver er et kvalitetsprodukt fremstillet under et kvalitetsstyringssystem, der sikrer et ensartet og stabilt produkt i acryl og olie. Artes Liberales kunstnerfarver er udviklet til brug for kunstnere og fagskoleundervisning og er også anvendelig som kvalitets toningsfarve til bygnings- og restaureringsopgaver. Olierevne kunstneroliefarver er alle revet på
tre-valseværk. Der er kun benyttet rene pigmenter og koldpresset rå linolie. Farverne er blandbare med andre kunstneroliefarver og farverne kan ligeledes benyttes som pasta.


Colour-Craft
Colour-Craft kunstnerfarver er en lavviskos acrylforstæket kunstnerfarve. Pigmenteringen er baseret på rene og lysægte pigmenter. Colour-Craft er blandbar med andre vandbaserede acryl-, gouache, tempera-, og akvarel farver. Binder på alle fedtfri og faste overflader. Colour-Craft findes i 18 forskellige farver. Se farvekort.

Bindere
Artes Liberales bindere er stærkt koncentreret acryl baseret og glasklar. Det anbefales at foretage prøveopstrøg. Normalt kan binderen fortyndes med vand. Bindere er velegnet til slutlakering af billedoverflader, til brug ved blanding af acryl farver, rivning af pigmenter samt velegnet til decoupage. Redskaber rengøres i vand. Binder fremstilles i glossy og mat.

Gesso
Artes Liberales gesso anvendes til grunding af lærreder og andre overflader, der benyttes til både olie-, tempera og acrylmaling. Produktet er stærkt koncentreret og kan tyndes med vand. Overfladen vil være absorberende for alle typer af malinger og giver en stabil og god vedhæftning. Findes i hvid og sort.

Olierevet maling
Artes Liberales olierevet maling rives på 3-valsværk. Der er kun benyttet rene pigmenter og koldpresset rå linolie. Tørrelse kan tilsættes under brug. Farverne er blandbare med andre kunstneroliefarver og farverne kan ligledes benyttes som pasta ved fremstilling af alm. linoliemaling ved tilsætning af linoliefernis. Må ikke forveksles med Skovgaard og Frydensbergs linoliemaling, som er færdigt udviklet produkt.

Malemiddel uden terpentin
Anvendes til tynding af linoliemaling til indendørs brug. Desuden anvendes den også af kunstnere til fortynding af oliefarver. Har tørrende effekt og afgiver ubetydelig lugt.Guldmaling, sølvmaling og kobbermaling
Skovgaard & Frydensberg fremstiller en vandbaseret højkvalitetsmaling med god dækkeevne. Anvendes på inden- og udendørsoverflader såsom jern, træ, plast mm. Malingerne er blandbare indbyrdes og kan blandes i andre acryl malinger. Desuden kan der tilsættes tonefarver efter behov. Tørretiden er ca. 1 time og kan overmales efter 4 timer. Rækker ca. 6-8 m²/liter pr. påføring. Se farvekort - Se produktfaktablad

Les Fréres Nordin - Flydende guld
Skovgaard og Frydensberg importerer nogle af verdens bedste produkter fra firmaet Les Fréres Nordin i Paris. Disse bliver brugt af professionelle håndværkere, restauratorer og museer over hele verden, når det ikke kan blive godt nok. Produkterne kan også bruges udendørs. Se farvekort.

Medier til forgyldning
Skovgaard & Frydensberg forhandler et stort udvalg af diverse materialer, værktøjer mm. til forgyldnings arbejder. Desuden findes der et stort udvalg af værktøjer, der hjemtages efter ønske.

Farvefabrikken Skovgaard & Frydensberg - Gadestævnet 6-8 - 2650 Hvidovre - Telefon +45 36753222 - E-mail farve@skovfryd.dk - CVR 13240337
Klik her for vores mobilside